Artikel
28 dec '20
28 december '20
2 min

HR trends & ontwikkelingen 2021

De coronacrisis heeft impact op ons allemaal. In de wereld van werk is veel veranderd. HR thema’s staan in een ander daglicht en de toekomst is moeilijk te voorspellen. Ondanks dat de dagelijkse praktijk veel aandacht vraagt is vooruit blijven kijken essentieel. Welke trends en ontwikkelingen kan HR verwachten in 2021?

Na een jaar met veel verandering en onrust staan we uitgebreid stil bij de HR trends, thema’s en veranderende wet en regelgeving voor 2021. Dit is uiteengezet in de volgende drie artikelen:

Dat het coronavirus nog wel even in ons midden is, staat vast. En als we straks terugkijken zodra de storm weer is gaan liggen, heeft het ons waarschijnlijk ook veel positiefs gebracht. Maar voordat we daar zijn, moeten we zorgen dat we zo goed mogelijk de storm trotseren. In deze nieuwe realiteit is de rol van HR dan ook belangrijker dan ooit.

HR trends, thema’s en veranderende wetgeving in 2021

Grijp de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat medewerkers in verbinding blijven met elkaar, de leidinggevenden en de organisatie. Verlies de aandacht die medewerkers juist nu nodig hebben niet uit het oog. Natuurlijk rekening houdend met de HR trends, thema’s en veranderende wet en regelgeving voor 2021. Alleen dan komen we samen sterker uit deze storm. Aan HR de belangrijke taak om zich te focussen op datgene wat nu echt belangrijk is. Het moet weer echt om ‘Human’ gaan!

Nieuwsbrief Trends in HR

Wil je gedurende 2021 op de hoogte blijven van relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van HR? Schrijf je dan in voor de Trends in HR nieuwsbrief en ontvang deze iedere twee weken in je mailbox.