Artikel
1 jun '10
1 juni '10
2 min

E-HRM systeem gemeente Stein, efficiënter én effectiever

De gemeente Stein heeft een duidelijke ambitie; efficiënter én effectiever werken door onder andere de digitalisering van meerdere processen. Het huidige E-HRM/SA systeem sloot niet meer aan bij die ambitie. Vanuit de gemeente Stein is de wens geformuleerd om een modern, efficiënt E-HRM/SA systeem in te voeren dat met behulp van ESS en MSS (Employee en Managers Self Service) de HRM processen in de organisatie meer kan ondersteunen. Daarnaast moet het systeem de mogelijkheid bieden om management- en stuurinformatie te genereren.

Omdat de gemeente Stein niet zelf de volledige expertise en capaciteit heeft om dit proces goed te begeleiden, is Driessen gevraagd om daarbij ondersteuning te bieden. Driessen heeft bij een groot aantal klanten dergelijke trajecten al succesvol begeleid. Het resultaat daarbij was een aanzienlijke efficiencyverbetering en daardoor een kostenreductie bij de betreffende klanten.

De uitdaging bij de selectie en invoering van het nieuwe E-HRM/SA systeem zit hem vooral in de korte doorlooptijd, namelijk van mei 2010 tot en met januari 2011. In die periode wordt een programma van eisen en wensen opgesteld, de leveranciers/pakket selectie uitgevoerd en de implementatie van het nieuwe E-HRM/SA systeem gerealiseerd.

Wilt u meer weten over de begeleiding die Driessen kan bieden bij de selectie van een nieuw E-HRM/SA systeem, neem dan contact op met dhr. Ir. Nico op de Laak, manager Consultancy, via 0492 – 50 66 66 of per e-mail via nico.opdelaak@driessen.nl.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.