Artikel
14 nov '11
14 november '11
1 min

Digitaal factureren

Het digitaal verzenden en ontvangen van facturen staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Door de toenemende vraag en de waarde die Driessen hecht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen streven we er naar het facturatieproces op den duur volledig te digitaliseren. Op dit moment worden circa 60% van de facturen door Driessen al digitaal verstuurd, wat een stap in de goede richting is.

MVO
Met trots hebben wij het milieucertificaat ISO 14001 in ontvangst mogen nemen, wat inhoudt dat Driessen aan de strenge milieueisen voldoet. Wij hanteren een milieumanagementsysteem dat er op toeziet structureel aandacht te besteden aan milieu in de bedrijfsvoering, waar het digitale facturatieproces ook onderdeel van uit maakt.

Voordelen
Het digitaal factureren brengt vele voordelen met zich mee, zowel voor de organisatie waar u werkzaam bent als voor Driessen. Te denken valt aan een snellere service, het terugdringen van de papierstroom en een efficiënter en veiliger administratieproces.

Toekomstige facturen van Driessen digitaal te ontvangen?
Ga naar www.driessen.nl/digitaalfactureren en vul uw contactgegevens in. Door het invullen van uw gegevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw toekomstige facturen digitaal, naar het juiste e-mailadres, worden verstuurd.