Artikel
28 nov '11
28 november '11
2 min

Winnaar HR Talent Award 2011 bekend

Op 24 november werd de winnaar bekend gemaakt van de HR Talent Award 2011. In Media Plaza te Utrecht vond de tweede editie van het Jaarcongres HRM plaats, georganiseerd voor relaties van Driessen. Het congres had dit jaar een zeer toepasselijk actueel thema, namelijk ‘Battle for Talent’. Bezoekers werden geïnspireerd door inspirerende sprekers als Bas Haring, Adjiedj Bakas en Foppe de Haan. Daarnaast werd in de middag het HR Talent van 2011 op feestelijke wijze bekend gemaakt.

HR Talent 2011, Suzanne Peeters
Suzanne Peeters werd uitgeroepen tot trotse winnares van de HR Talent Award. Suzanne studeerde onlangs cum laude af aan Fontys Hogeschool HRM & Psychologie in Tilburg voor de opleiding Human Resource Management. Tijdens haar afstudeerstage voor de Gemeente Tilburg heeft Suzanne een instrument ontwikkeld, genaamd Qlink2D. Dit instrument heeft als doel de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te ondersteunen en te stimuleren. Het is een intern social media-instrument, waardoor kennis en kwaliteiten effectiever worden ingezet en beter bereikbaar zijn. De jury vond dat Suzanne een innovatief instrument heeft ontwikkeld, waarbij een aantal elementen goed met elkaar in verband zijn gebracht, zoals o.a. social media, Wet Bio en het nieuwe werken. Daarnaast heeft haar passie voor het HR-vak de doorslag gegeven.

Initiatief voor jong HR Talent
De HR Talent Award is een initiatief, waarbij Driessen jong HR-talent graag de kans geeft zich verder te ontwikkelen. Dit jaar streden maar liefst twintig kandidaten om de titel. De kandidaten werden eerst door een interne jury beoordeeld en hebben zich in de finale gepresenteerd ten overstaande van de externe jury. De externe jury, bestaat uit diverse deskundigen uit de publieke sector met Michaël Munnich, directeur van Driessen, als juryvoorzitter. Naast de titel bestond de prijs uit een award en een geldprijs van € 2.500,- te besteden aan een zelf gekozen doel voor eigen HR-professionalisering.

Driessen wenst winnares Suzanne Peeters, de finalisten en alle andere kandidaten die zich hebben opgegeven voor de HR Talent Award 2011 veel succes met hun carrière.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.