Artikel
11 apr '11
11 april '11
2 min

‘Ontwikkel’ je talent bij Driessen

Driessen is een gespecialiseerde (e-)HRM en payroll-dienstverlener voor de publieke sector. Bijna alles wat wij doen raakt verschillende disciplines van automatisering. Omdat wij op technologisch vlak voorop willen (blijven) lopen is automatisering een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. We willen de beste zijn in wat we doen. Dat geldt dus ook voor alle software die wij in eigen beheer ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent met passie voor het vak!

Wie ben jij?
Jij bent een jonge professional. Je hebt net je opleiding afgerond en wilt graag je MCPD certificering halen en je wilt verder. Je hebt passie voor het vak, je hebt affiniteit met C# .NET en je wilt één van de besten op jouw vakgebied worden. Je bent gedreven om je doelen te bereiken en je zoekt een omgeving die jou daarbij helpt.

Het traineeship
Het traineeship bestaat uit een aantal onderdelen. Gedurende het hele traineeship staat je trainer/coach, samen met enkele professionals voor je klaar om je met raad en daad bij te staan en om ervoor te zorgen dat je een goede training krijgt. Om meer te weten te komen over de verschillende onderdelen van het traineeship ga je naar www.developertraineeship.nl. De uitdaging: kom aan boord! Voor mensen zoals jij bieden wij een uitstekende manier om je skills verder uit te diepen. We volgen de laatste ontwikkeltrends op de voet en werken met de nieuwste technologie. Op een informele manier trainen en coachen we je tot op top niveau.

Naar de VSLive! in Las Vegas
Na afronding van het traineeship zal je met ons een bezoek gaan brengen aan de VSLive! in Las Vegas. Hier wordt kennis aan je overgedragen door de mensen die bij Microsoft werken en andere experts. Ze geven uitgebreide technische sessies, maar ook buiten de sessies staan ze tot je beschikking.

Informatie
Nieuwsgierig naar meer? Kijk op www.developertraineeship.nl voor uitgebreide informatie. Je kunt ook contact opnemen met Patrick Adriaansen, manager automatisering, via 0492 – 50 66 66.

Reageren
Is dit traineeship je op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en CV. o.v.v. het vacaturenummer 11.07 naar vacatures@driessen.nl.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.