Artikel
6 okt '14
6 oktober '14
2 min

Nieuw talent voor u inzetbaar

Volgens recente prognoses zet de vergrijzing van de arbeidsmarkt de komende jaren verder door. Binnen de publieke sector is dit niet anders. Vergrijzing brengt verlies van ervaren medewerkers met zich mee, maar biedt tegelijkertijd ook kansen; zoals de ruimte om vaker jonge talenten in te zetten. Want dankzij hun flexibiliteit en het innoverend vermogen zijn juist deze professionals in staat om uw organisatie verder te brengen.

Ambitieuze talenten voor een aantrekkelijk tarief

Met het traineeship Young Public Professionals (YPP) biedt Driessen u een unieke kans om tegen een aantrekkelijk tarief jonge, hoogopgeleide professionals in te zetten. Heeft u een tijdelijk project of opdracht op operationeel of tactisch niveau? Vanaf november 2014 staan onze zeven enthousiaste professionals voor u klaar.

Waarvoor kunt u een YPP’er inzetten?

Onze Young Public Professionals hebben allemaal een relevante HRM-opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond. Vanwege hun ruime basiskennis en sterke drive tot ontwikkeling zijn zij inzetbaar voor diverse opdrachten, denk bijvoorbeeld aan:

  • Ondersteunen van de personeelsadministratie;
  • Ondersteunen van de HR-adviseur;
  • Actualiseren van arbeidsvoorwaarden;
  • Ondersteunen bij de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. Wet Werk en Zekerheid, Modernisering Ziektewet)
  • Maken van besluiten en verordeningen;
  • Optimaliseren van het werving- en selectiebeleid;
  • Beleidsmatige ondersteuning.

Ontstaan Young Public Professionals

Een aantal jaren geleden hebben wij het traineeship YPP geïntroduceerd om jonge, veelbelovende HR-talenten de kans te geven om aan het begin van hun carrière ervaring op te doen bij diverse organisaties in de publieke sector. In het traineeship bieden wij jonge talenten een uitgebreid programma aan training, opleiding, coaching en intervisie. Naast de ervaringen die zij daaruit opdoen, maken onze YPP’ers gebruik van alle kennis en capaciteiten van Driessen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de YPP’ers of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan contact op met de afdeling consultancy via 0492 – 50 66 66 of consultancy@driessen.nl.

YPP5 Driessen HRMDe nieuwe YPP’ers van Driessen HRM

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.