Artikel
7 sep '11
7 september '11
2 min

Inschrijftermijn HR Talent Award sluit 30 september

Driessen reikt dit jaar wederom de HR Talent Award uit. Door middel van de HR Talent Award wordt jong talent in de spotlight geplaatst en krijgen ze de kans zich verder te ontwikkelen en een vliegende carrièrestart te maken.

Waarom de HR Talent Award?
Jonge talenten zijn voor de toekomst van het vak van het grootste belang en verdienen wat extra aandacht. Ben je of ken je iemand die bijna of onlangs is afgestudeerd op het gebied van personeelsmanagement, human resources, bedrijfswetenschappen, bedrijfspsychologie of personeel & arbeid? En ben je van plan de allerbeste HR Professional van Nederland te worden? Dan biedt de HR Talent Award jou de kans om je te profileren en je toekomstige werkgever alvast te overtuigen van je kwaliteiten.

Wat moet je doen om kans te maken op de titel?
Om deel te kunnen nemen aan de HR Talent Award 2011 lever je een samenvatting van je afstudeerscriptie in en beargumenteer je kort waarom jij het HR Talent van 2011 moet worden. Een voorwaarde is dat het thema van de afstudeerscriptie toepasbaar dient te zijn binnen de non-profit sector, ongeacht in welke omgeving of bij welke organisatie je bent afgestudeerd.

Op basis van de gegevens wordt door een deskundige jury bepaald of je door gaat naar de tweede ronde. Meer informatie over de selectieprocedure en voorwaarden is terug te vinden op www.hrtalentaward.nl.

Wat kun je winnen?
Naast de titel en de trofee ontvang je als winnaar van de HR Talent Award 2011 een bedrag van maar liefst € 2.500,-. Dit geldbedrag kun je inzetten voor je persoonlijke professionalisering op HR-gebied. Je kunt dit bijvoorbeeld inzetten voor een opleiding of cursus. Of bezoek je liever een HR-congres in het buitenland? Het kan allemaal!

Aanmelden: nog mogelijk tot 30 september 2011
Kans maken op deze mooie titel? Breng vaart in je carrière en meld je aan voor de HR Talent Award 2011! De inschrijftermijn loopt tot 30 september 2011. Een kandidaat aanmelden om kans te laten maken op de titel HR Talent 2011 kan ook!

Kijk voor meer informatie op www.hrtalentaward.nl

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.