Artikel
8 dec '09
8 december '09
2 min

Nieuwe magazine Driessen PERSoonlijk is uit – Arbeidsvoorwaarden

Vindt u ook niet dat het jaar is omgevlogen? Het laatste nummer van Driessen PERSoonlijk in 2009 is alweer een feit. Met dit keer als thema: Arbeidsvoorwaarden. In een aantal artikelen belichten we dit onderwerp van diverse zijden. Zo gaan we onder meer op zoek naar de rode draad binnen diverse CAO’s in de publieke sector en laten we een vakbondsbestuurder aan het woord over zijn kijk op arbeidsvoorwaarden. Een mooie afsluiting aan het einde van dit jaar was de uitreiking van de HR Awards. In deze editie kunt u nalezen wie van de genomineerde kandidaten zich komend jaar HR-talent en HR-professional mogen noemen.

Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de ontwikkelingen omtrent het cafetariamodel en staan we stil bij het HRM-beleid van WSW-organisaties. Ook de nieuwe rechtspositie van de vrijwillige brandweer komt aan de orde evenals de laatste nieuwtjes voor de salarisadministratie. U leest het allemaal in deze decembereditie van Driessen PERSoonlijk.

Vraag ons magazine aan!

Het is mogelijk om ons magazine gratis digitaal te ontvangen of te downloaden. Als u liever de papieren versie van ons magazine ontvangt, kunt u een e-mail met uw adresgegevens sturen naar communicatie@driessen.nl of contact opnemen met de afdeling Communicatie van Driessen via 0492 – 50 66 66.

Tot slot wensen we u alvast fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2010. Ook in het komende jaar zijn wij u graag weer van dienst, onder meer met een nieuwe jaargang van ons gratis magazine Driessen PERSoonlijk!

Jan Driessen, Michaël Munnich, Jeroen Driessen
Directie Driessen HRM_Payroll

Jeroen Driessen
Chief Executive Officer (CEO) Driessen Groep

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.