Artikel
28 feb '14
28 februari '14
2 min

In dienst bij Driessen, een duidelijk verhaal

Driessen besteedt veel aandacht aan het doorlopend verbeteren en optimaliseren van de informatievoorziening richting haar medewerkers. Dat geldt niet alleen voor de mensen die werkzaam zijn op een van de locaties van Driessen, maar ook voor de flexibele medewerkers die dagelijks aan de slag zijn bij één van de 1.000 opdrachtgevers in de publieke sector. Daarom hebben wij eind februari een nieuwe informatiefilm gelanceerd voor flexibele medewerkers in dienst bij Driessen: “Driessen werk(t) voor jou.”

Informatie
De informatiefilm heeft als doel om de jaarlijks meer dan 10.000 flexibele medewerkers die via Driessen aan de slag zijn, voor aanvang van hun dienstverband duidelijk te informeren. Via de nieuwe informatiefilm kunnen zij voortaan zien en horen wat het betekent om bij Driessen in dienst te zijn en aan de slag te gaan bij een opdrachtgever in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn of de cultuursector. De informatiefilm is onderdeel van een uitgebreide selectie aan informatiebronnen die flexibele medewerkers tot hun beschikking hebben.

Eerste kennismaking
Voor veel flexibele medewerkers is de informatiefilm een eerste kennismaking met Driessen. Omdat wij werken vanuit de kernwaarden persoonlijk en professioneel, is de film opgenomen op het hoofdkantoor in Helmond en komen eigen medewerkers van Driessen aan het woord. In de film is te zien hoe het werkt om bij Driessen in dienst te zijn en hoe wij invulling geven aan werkgeverschap, dat uiteraard op een professionele manier geregeld is.

Bekijk de informatiefilm hieronder of via www.driessen.nl/indienstbijdriessen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.