Artikel
14 okt '13
14 oktober '13
2 min

Gemeenschappelijke Regeling Bevelanden kiest voor Driessen en AFAS

Met ingang van 1 januari 2014 verwelkomt Driessen de Gemeenschappelijke Regeling Bevelanden als nieuwe klant van de combinatie AFAS-Driessen. Vanaf januari zullen de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in de uitvoering van hun HR- en salarisadministratie gebruik gaan maken van de programmatuur van AFAS en de dienstverlening van Driessen.

Samenwerking

Op dinsdag 8 oktober 2013 werd in aanwezigheid van het dagelijks bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling en de directieleden van AFAS en Driessen de overeenkomst ondertekend. Met deze ondertekening gaan alle partijen een langdurige samenwerking aan ten aanzien van de levering en het gebruik van het e-HRM systeem. Driessen is in dit geheel verantwoordelijk voor de salarisverwerking van alle gemeenten. Naast de samenwerking op het onderdeel HR- en salarisadministratie is er binnen de GR ook samenwerking voorzien op de taakgebieden Sociale Zaken, ICT en Informatievoorziening.

Aanbesteding

De gemeenten hebben de opdracht voor de dienstverlening middels een Europese openbare procedure, met een sterk kwalitatief gunningkarakter in de markt te gezet. Daarbij werd gekozen voor een procedure waarbij de principes van de methodiek Best Value Procurement (BVP), ofwel prestatie-inkoop werd gehanteerd. De combinatie AFAS & Driessen is daarbij als beste uit de bus gekomen. De  implementatie is inmiddels in volle gang, waarbij er een nauwe samenwerking plaatsvindt tussen alle partijen.

Ondertekening Bevelanden

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.