Artikel
27 mrt '14
27 maart '14
1 min

Driessen zet samenwerkingsovereenkomst met VO-raad voort

Driessen HRM en de VO-raad werken al jaren samen op het gebied van HRM. Op 25 maart hebben beide partijen de samenwerking voor de komende drie jaar formeel voortgezet. Het ondertekenen van de verlengde samenwerkingsovereenkomst werd feestelijk gevierd bij de VO-raad in Utrecht. Daarbij spraken beide partijen af om in de toekomst nog intensiever gebruik te maken van elkaars kennis en kunde over de onderwijssector.

CAO VO als uitgangspunt

Driessen is als HRM-dienstverlener goed bekend in de onderwijssector. Als resultaat daarvan is, in samenwerking met diverse scholen uit het voorgezet onderwijs, het digitale HRM-kennissysteem RAP Voortgezet Onderwijs ontwikkeld. Driessen maakt als basis voor dit systeem gebruik van de CAO VO, die door de VO-raad ter beschikking wordt gesteld.

Kennisdeling

De overeenkomst werd getekend door de heer Vlaanderen (Hoofd afdeling beleid, VO-raad) en de heer Munnich (directeur Driessen HRM) en geldt tot 2017. Beide partijen profiteren op hun eigen wijze van de samenwerking. Zo is bijvoorbeeld opgenomen dat de VO-raad Driessen informeert over alle nieuwe regelingen, wijzigingen of toelichtingen binnen de CAO VO.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.