Artikel
8 jun '10
8 juni '10
2 min

Driessen wint Best Managed Companies titel 2010

Driessen HRM_Payroll is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie identificeert de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf met een omzet van minimaal 10 miljoen euro.

Driessen is dé HRM-dienstverlener voor de overheid, onderwijs en zorg & welzijn. Het bedrijf is 17 jaar geleden opgericht door naamgever Jan Driessen.  Begonnen met slechts enkele medewerkers is Driessen inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met ruim 130 medewerkers. De driehoofdige directie bestaat naast Jan Driessen uit Michaël Munnich en Jeroen Driessen. Samen geven zij leiding aan het bedrijf dat in 2009, ondanks de economische crisis, een prachtige groei van 15% liet zien.

Directeur Michaël Munnich: “Ook het eerste half jaar van 2010 zullen de groeicijfers die van vorig jaar weer overtreffen. We hebben dit jaar al diverse feestelijke mijlpalen bereikt, waaronder nu ook de uitverkiezing tot Best Managed Company. Wij zijn heel erg blij met deze titel die ons bevestigt dat we op de goede weg zijn”.

Directeur Jeroen Driessen vult aan: “Het is de eerste keer dat wij meedoen met deze competitie, waarvoor we door de organisatie zelf zijn gevraagd. Juist het feit dat het bij deze prestigieuze titel niet alleen gaat om omzetgroei, maar vooral om excelleren door goed management, geeft het voor ons extra glans. Als HRM-dienstverlener adviseren wij immers dagelijks onze klanten onder meer over die aspecten waarop wij nu voor onze eigen bedrijfsvoering met succes zijn beoordeeld”.

Het Best Managed Companies programma richt zich, naast omzetgroei, met speciale aandacht op strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur. Aspecten waar Driessen, aldus de jury, uitstekend op heeft gescoord.

Driessen is hiermee de eerste en enige HRM- en payroll-dienstverlener in Nederland die deze titel mag dragen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.