Artikel
30 dec '13
30 december '13
1 min

Driessen HRM steunt Serious Request in Leeuwarden

Begin december heeft Driessen HRM op locatie Leeuwarden een actie gehouden onder de noemer ‘De Zoete Inval’.  Tijdens deze dagen was het mogelijk voor werkzoekenden en voor flexmedewerkers om een zakelijke profielfoto te laten maken.

Naast het maken van een profielfoto was er ook gelegenheid om je Linkedin-profiel te laten checken en/of je cv. Voor iedere bezoeker die tijdens deze dagen onze locatie heeft bezocht, heeft Driessen € 10,- gedoneerd aan Serious Request. Uiteindelijk heeft dit het mooie bedrag van maar liefst € 1.000,- opgeleverd!

Locatie LeeuwardenOp maandag 23 december hebben onze collega’s de cheque overhandigd aan Serious Request.  Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar bezoek tijdens deze dagen aan de locatie.

Het hoofdkantoor van Driessen staat in Helmond, maar op steeds meer plaatsen in Nederland opent Driessen haar deuren. Naast Leeuwarden heeft Driessen ook locaties in Den Haag, Utrecht, Groningen en Amsterdam. Uiteraard bent u altijd van harte welkom op één van onze locaties in het land om kennis te maken met de dienstverlening van Driessen HRM of als werkzoekende uw cv te laten checken door onze ervaren collega’s.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.