Artikel
10 okt '13
10 oktober '13
2 min

Driessen HRM steeds dichterbij

Als HRM-dienstverlener voor de publieke sector willen we dichtbij onze relaties en medewerkers zijn en komen wij graag op de plaatsen waar het gebeurt. Daarom openen wij op 10 oktober een drietal nieuwe locaties in Utrecht, Den Haag en Leeuwarden. Samen met de opening brengen wij ook de gratis publicatie 'Hart voor de publieke zaak' uit, waarin HRM'ers uit o.a. regio Utrecht, Den Haag en Leeuwarden aan het woord komen.

De deur staat open
Net als op ons hoofdkantoor in Helmond staat op onze nieuwe locaties de deur altijd open. Of het nu gaat om een opdrachtgever die invulling zoekt voor zijn vacatures, een kandidaat die op zoek is naar een baan, een klant die ondersteuning wenst bij de begeleiding van mobiliteitskandidaten of een groep van nieuwe flexibele medewerkers die uitleg wil over hun salarisstrook.

Kennis delen
Naast het bieden van professionele ondersteuning bieden wij onze klanten en relaties met de nieuw geopende locaties een professionele ruimte waar zij terecht kunnen om zakelijke ontmoetingen buiten de eigen organisatie te arrangeren. Daarbij valt te denken aan vergaderingen, brainstormsessies of bijeenkomsten. Daarnaast zullen wij relaties en medewerkers regelmatig uitnodigen voor seminars, opleidingen en demonstraties in het kader van onze dienstverlening.

Onze locatie zijn gevestigd aan de Oudegracht 233 in Utrecht, de Juffrouw Idastraat 19 in Den Haag en het Noordvliet 19 in Leeuwarden. Bent u in de buurt? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek!

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.