Artikel
17 mrt '15
17 maart '15
3 min

Driessen HRM organiseert webinar ‘HRM-trends 2015’

Op het gebied van wet- en regelgeving zullen HRM’ers dit jaar, misschien wel meer dan ooit, aan de slag moeten. In het jaar 2015 is van voorwerk of uitstel geen sprake meer en is het tijd voor actie. Met andere woorden, 2015 is het jaar van de waarheid. Om u in maximaal één uur bij te praten over de ontwikkelingen en gesignaleerde trends, wordt op dinsdag 31 maart een live webinar georganiseerd.

Vanuit uw werkplek

Aan het begin van dit jaar hebben wij u geïnformeerd over onze publicatie waarin de ontwikkelingen voor 2015 in kaart zijn gebracht. Daarnaast zijn er bijeenkomsten gehouden op onze locaties in het land. Deze bijeenkomsten waren erg snel volgeboekt. Met dit webinar bieden wij u de mogelijkheid om vanuit uw eigen werkplek geïnformeerd te worden over de trends en ontwikkelingen waar u dit jaar mee aan de slag moet.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online live presentatie, die u achter uw eigen computer kunt volgen. Een webinar is een online seminar waarbij u op het scherm de sprekers live kunt zien en tegelijkertijd de presentatie kunt bekijken. De sprekers kunnen door middel van een poll vragen stellen aan de kijkers. Andersom kunt u als kijker ook vragen stellen aan de sprekers. Deze vragen worden vervolgens live tijdens het webinar behandeld.

Sprekers

Het gratis webinar start dinsdag 31 maart om 11.00 uur. Tijdens het webinar zullen Erik van der Heide locatiemanager Den Haag én Renee Slotboom HRM-consultant, beide werkzaam bij Driessen HRM, u bijpraten over de ontwikkelingen en gesignaleerde trends.

Blik op de toekomst

Naast het feit dat we u willen informeren, kijken we ook graag vooruit en willen we u inspireren om aan de slag te gaan! Zodat u het verschil weet te maken voor nu én in de toekomst. Om uw kansen hierin te vergroten, verloten we na afloop van het webinar 10 exemplaren van het boek ‘When digital becomes human’ van Steven van Belleghem. Het boek wordt door lezers omschreven als een inspiratieboek, waarin zowel de factoren van digitale als menselijke relaties worden beschreven.

Aanmelden

Om aan dit webinar deel te nemen kunt u zich hier kosteloos aanmelden. Wanneer u zich heeft geregistreerd ontvangt u na registratie een bevestigingsmail. Enkele dagen voor aanvang ontvangt u nog een e-mail met de link naar het webinar. Mocht het onverhoopt niet lukken om de presentatie om 11.00 uur te volgen, dan ontvangt u na de uitzending een e-mail met daarin de link naar de on demand versie van het webinar, oftewel een opname van het webinar die u op een zelf gekozen moment kunt terugkijken.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.driessen.nl/hrmtrends

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.