Artikel
21 jul '14
21 juli '14
2 min

Driessen en Mensium bundelen krachten op gebied van mobiliteit en personeelsontwikkeling

Met het nemen van een meerderheidsbelang in Mensium breidt Driessen haar gespecialiseerde aanbod aan HRM-diensten voor de publieke sector verder uit. Als dochteronderneming van Driessen ontstaan voor Mensium nieuwe mogelijkheden om dankzij het uitgebreide netwerk van Driessen verder te groeien als een zelfstandige entiteit binnen Driessen, met behoud van directie en adviseurs.

Mensium is een landelijk opererende consultancy-organisatie, met circa 20 ervaren professionals en adviseurs, gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van mobiliteit, werk-naar-werk, outplacement en personeelsontwikkeling voor de publieke sector.

Volledige HRM-spectrum

De relaties en potentiële klanten van Driessen en Mensium profiteren van de krachtenbundeling doordat zij voortaan voor het volledige HRM-spectrum, van instroom, doorstroom en uitstroom, terecht kunnen bij Driessen.

Goed werkgeverschap

Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Bij Driessen willen we mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Door deze samenwerking bieden wij onze klanten in de publieke sector de mogelijkheid hun medewerkers als een goed werkgever te begeleiden, ook wanneer het even minder goed gaat of het tijd is voor een verandering.

Mensium

Mensium is gespecialiseerd op het gebied van mobiliteit en persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Of het nu gaat om een initiatief vanuit de medewerker of vanuit de organisatie: de Mensium heeft alle kennis en ervaring in huis om medewerkers in hun kracht te zetten en te bewegen over hun eigen-, en indien gewenst, de organisatiegrenzen. De ondersteuning geldt overigens ook voor de ruim 10.000 eigen flexibele medewerkers die, indien nodig, van de gespecialiseerde begeleiding gebruik kunnen maken.

Intensieve samenwerking

In de afgelopen 3 jaren hebben Driessen en Mensium intensief samengewerkt op het gebied van mobiliteitscontracten (overname van ambtenaren inclusief een intensieve ‘van werk naar werkbegeleiding’). De komende tijd werken beide partijen gezamenlijk aan een volledig geïntegreerd aanbod aan diensten, onder de bestaande naam van Mensium.

Marc Oonk (links) en Michaël Munnich (rechts) zien uit naar succesvolle samenwerking.

Mensiumgroep en Driessen HRM

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.