Artikel
2 sep '13
2 september '13
1 min

Driessen door Jane Goodall Instituut verslingerd aan apen

Ook dit jaar ontving het Jane Goodall Instituut Nederland een donatie van € 3.000,- vanuit de Driessen Foundation. In het hoofdkantoor van Driessen ontving Diederik Visser, directeur Jane Goodall Instituut Nederland, de cheque uit handen van Josine Verschuren-Driessen, hoofdredacteur Driessen PERSoonlijk.

Driesje

Door de jaarlijkse donatie dragen wij bij aan het behoud van een veilige leefomgeving voor Driesje en haar kolonie. Driesje is onze geadopteerde chimpansee alfavrouw uit Kibale forest in Oeganda. De Driessen Foundation heeft hiertoe besloten omdat zij een directe link ziet met de rol die de HRM-er binnen de publieke sector vervult, namelijk een flexibele en verbindende rol binnen de organisatie. Elk kwartaal vertelt ze, vanuit haar boom, wat haar allemaal bezighoudt met een link richting HRM-gerelateerde onderwerpen. Zij steekt hierbij haar ongezouten mening niet onder stoelen of banken.

Magazine

Patrick van Veen, Bioloog en oprichter en eigenaar van Apemanagement is de man die de gedachten van Driesje daadwerkelijk op papier zet voor het magazine Driessen PERSoonlijk. Hij werkt als zelfstandig bioloog, schrijver, adviseert ondernemingen en heeft regelmatig presentaties gegeven op bijeenkomsten van Driessen. Daarnaast is Patrick van Veen bestuurslid van het Jane Goodall Instituut Nederland.

Overhandiging cheque

Van links naar rechts; Diederik Visser, Josine Verschuren-Driessen, Patrick van Veen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.