Artikel
5 jul '16
5 juli '16
2 min

All Stars Xperience, hét event voor flexibele medewerkers

Inmiddels is de All Stars Xperience uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement voor de flexibele medewerkers van Driessen HRM. Het event vindt plaats omdat wij het belangrijk vinden om goed bekend te zijn én te blijven met onze flexibele medewerkers! De avond bestaat uit een goed gevuld programma met inspirerende sprekers en activiteiten in een informele sfeer. Daarnaast biedt het een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere Driessen professionals en de eigen Driessen contactpersonen.

Thema ‘Ben jij klaar voor de toekomst?’

Dit jaar staat de All Stars Xperience helemaal in het teken van het thema ‘Ben jij klaar voor de toekomst?’. Ofwel: hoe zorg je er als medewerker voor dat je elke dag het beste uit jezelf haalt, jezelf blijft ontwikkelen en blijft meebewegen? Wat verandert er in de toekomst van werk en wat vraagt dit van competenties? Deze, en vele andere vragen worden komend najaar beantwoord tijdens de All Stars Xperience 2016.

Inspirerend programma

Tijdens het event zal Koert van Mensvoort, kunstenaar en filosoof, spreken over de toekomst van werk en trends op de veranderende arbeidsmarkt. Hoe organiseren we het werk in de (nabije) toekomst? Wat is de invloed van technologie op de werkvloer en hoe zorgen medewerkers dat zij mee blijven bewegen met deze ontwikkelingen? Daarnaast zal Maarten van de Weijden, bekend als olympisch kampioen zwemmen, vertellen hoe we iedere dag het beste uit onszelf kunnen halen en ons kunnen blijven verbeteren. Ook kijken we naar future talks van onder meer Erik Scherder en Martijn Aslander. Dit alles in een gezellige ambiance met allerlei heerlijke gerechtjes, drankjes en live entertainment.

Save the date

Wij hopen natuurlijk weer zoveel mogelijk flexibele medewerkers persoonlijk te ontmoeten op de All Stars Xperience 2016. Daarom organiseren wij dit jaar drie edities in het land: op dinsdag 4 oktober (op het Driessen-hoofdkantoor in Helmond), op donderdag 6 oktober (in Zwolle) en op dinsdag 11 oktober (in Utrecht). De medewerkers worden door ons persoonlijk uitgenodigd. Op www.driessenallstars.nl kunnen medewerkers terecht voor meer informatie en voor aanmelding voor deze onvergetelijke avond. Bij vragen zijn wij bereikbaar via 0492- 50 66 00 of via mail naar allstars@driessen.nl.

Sfeerimpressie

Dit jaar vindt de derde editie van de All Stars Xperience plaats. Om een goed beeld te hebben van dit inspirerende event, bekijk hieronder de aftermovie van de eerste editie.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.