Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Whitepapers

Whitepaper ‘Werving & selectie voor de publieke sector’

Met werving en selectie van personeel gaat veel tijd, geld en moeite gepaard. Ongeacht of het uiteindelijk een duurzame match oplevert.

In deze whitepaper geeft Driessen handreikingen hoe je dit proces kunt verbeteren, objectief kunt selecteren en de uiteindelijke werving succesvol laat zijn.

Duurzame werving & selectie

Uiteindelijk is iedereen gebaat bij duurzame werving & selectie. Dan gaat het niet alleen om het invullen van een vacature, maar juist om het zorgen voor een duurzame plaatsing van een kandidaat. Dit is een plaatsing die leidt tot het realiseren van organisatiedoelstellingen en de doelen van de kandidaat, groei en ontwikkeling, een inspirerende werkomgeving en werkgeluk in de brede zin. Toch blijkt dit in de praktijk lastiger dan gedacht. Want hoe richt je het proces van duurzame werving en selectie in? Hoe achterhaal je de intrinsieke motivatie van kandidaten? En bereik je latent werkzoekenden?

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper van 18 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • De staat van werving en selectie in de publieke sector.
  • Waarom doen we aan werving en selectie?
  • De voorspellende waarde van werving en selectie.
  • Duurzame werving en selectie in de publieke sector.
  • Trends & ontwikkelingen in werving en selectie.
  • Werving en selectie: zelf doen of uitbesteden?
Deel deze pagina