Artikel
27 mei '10
27 mei '10
2 min

Werkkostenregeling meteen regelen?

De invoering van de Werkkostenregeling blijft nog steeds veel vragen oproepen. Zo gaat de nieuwe regeling in 2011 in, maar mag de invoering ook uitgesteld worden tot 2014. Organisaties dienen in ieder geval binnenkort een keuze te maken te maken in welk jaar men de nieuwe regeling gaat invoeren. Driessen heeft een praktische toolkit ontwikkeld waarmee organisaties in 3 overzichtelijke stappen inzicht en advies krijgen met betrekking tot de invoering van de Werkkostenregeling voor hun situatie.

Stap 1: Analyse van uw huidige situatie
De eerste stap in het traject is de verzameling van informatie binnen de betreffende organisatie. Dit gebeurt middels een speciaal ontwikkeld analyseformulier. De belangrijkste uitkomst van de analyse is de totale som te belasten loonkosten.

Stap 2: Advies optimalisatie secundair arbeidsvoorwaardenpakket
Op basis van de totale som te belasten loonkosten krijgen organisaties een advies hoe met de gegeven forfaitaire ruimte een zo aantrekkelijk mogelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket gerealiseerd kan worden.

Stap 3: Implementatieplan Werkkostenregeling
Op basis van de resultaten uit de analyse krijgt men een advies wanneer de Werkkostenregeling het beste ingevoerd kan worden. Het kan namelijk voorkomen dat het huidige arbeidsvoorwaardenbeleid niet meer past bij de nieuwe regeling en dat men de tijd moet nemen om het beleid aan te passen.

Kosten
De kosten voor de Toolkit Werkkostenregeling bedragen € 750,- (voor bestaande klanten € 600,-). De genoemde bedragen zijn excl. btw.

Meer informatie
Wilt u meer weten over  de invoering van de Werkkostenregeling in uw situatie? Download hier de Consultancy-toolkit-werkkostenregeling. of neem dan contact op met onze afdeling Consultancy via 0492 – 50 66 66.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.