Artikel
16 apr '12
16 april '12
2 min

Werkkostenregeling; Driessen introduceert WKR-scan

Voor veel werkgevers en het merendeel van de relaties van Driessen blijkt de werkkostenregeling gunstiger uit te pakken dan vooraf werd gedacht. De verwachting is dat veel organisaties eind dit jaar overstappen naar de Werkkostenregeling. Om de overstap te vergemakkelijken heeft Driessen de WKR-scan ontwikkeld.

Goede start: WKR-scan

Onze ervaring leert dat het voor organisaties lastig kan zijn om de verzamelde informatie goed te beoordelen. Daarom bieden we de Driessen WKR-scan aan. Als u gebruik maakt van de WKR-scan ontvangt u praktische ondersteuning bij de analyse van uw vergoedingen en verstrekkingen. Vooraf ontvangt u een uitgebreide versie van het analyseformulier, die u vult met de door uw verzamelde informatie. Vervolgens zal een gespecialiseerde consultant de resultaten met u bespreken en analyseren.

De knelpunten en potentiële oplossingen voor uw organisatie worden in een persoonlijk gesprek bij u op locatie besproken. Dit gesprek biedt tevens gelegenheid om nadere vragen te stellen en eventuele vervolgstappen te bespreken. Zo heeft u meteen een helder beeld van uw situatie. Na afloop van de dag ontvangt u een samenvatting en de mogelijke oplossingen en vervolgstappen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de de werkkostenregeling kijk dan op de werkkostenregeling themapagina. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Driessen of een WKR-scan aanvragen, neem dan contact op met de afdeling consultancy via 0492 – 50 66 66 of consultancy@driessen.nl.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.