Artikel
30 jan '15
30 januari '15
1 min

VPO lanceert animatiefilmpje over payroll

De Vereniging van Payroll Ondernemingen (VPO) heeft een animatiefilmpje gemaakt over de dienstverlening Payroll. Driessen is, naast de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) ook aangesloten bij de Vereniging van Payroll Ondernemingen (VPO). Met dit filmpje wil de VPO meer bekendheid geven aan payroll en op een toegankelijke manier duidelijk maken wat payroll precies inhoudt. In deze animatie wordt zo eenvoudig mogelijk uitgelegd wat payroll is en waar mensen op moeten letten als ze met de dienstverlening payroll te maken krijgen.

Payroll animatie

Jeu Claes (voorzitter van de VPO): “In de praktijk is gebleken dat hier behoefte aan is. Er duiken nogal eens misverstanden op over wat payroll is en waaraan goede payroll moet voldoen. Daarom hebben we in deze animatie zo eenvoudig mogelijk uitgelegd wat payroll is en waar mensen op moeten letten als ze met de dienstverlening payroll te maken krijgen. Of dat nu toekomstige payrollmedewerkers, bedrijven die overwegen van payrollkrachten gebruik te maken of andere geïnteresseerden zijn.”

VPO

De VPO ziet er op toe dat aangesloten ondernemingen worden gecontroleerd op een correcte toepassing van de CAO, de kwaliteit van de administratieve processen, tijdige afdracht van belastingen en sociale premies en een degelijke bedrijfsvoering. 

Bekijk hieronder het filmpje:

 

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.