Artikel
18 dec '14
18 december '14
2 min

Succesvolle kennismakingsdag voor werkzoekenden

Driessen Den Haag organiseerde op zaterdag 29 november een dag speciaal voor werkzoekenden. Op deze dag konden werkzoekenden persoonlijk met ons kennismaken. Daarnaast konden ze hun CV laten controleren en kregen ze de mogelijkheid om gratis een professionele profielfoto te laten maken.

Snel volgeboekt

Begin november is er een inschrijfmogelijkheid verstuurd naar de personen die zich bij Driessen hebben ingeschreven en wonen in de omgeving van Den Haag en Leiden. Binnen drie dagen stond de teller op 90 aanmeldingen waardoor de inschrijfmogelijkheid eerder dan verwacht is gesloten. Voor de dag zelf zijn 60 werkzoekende uitgenodigd en de overige inschrijvingen zijn op een ander moment uitgenodigd. Op deze manier kregen alle werkzoekenden de volledige aandacht.

Nieuwe medewerkers

Regelmatig is Driessen op zoek naar nieuwe medewerkers voor diverse organisaties in de omgeving van Den Haag en Leiden voor verschillende functies zoals bijvoorbeeld administratief en juridische medewerkers maar ook secretaresses en beleidsmedewerkers. Tijdens de dag stond daarom een team van collega’s klaar om samen met de werkzoekenden de mogelijkheden te bekijken voor een nieuwe baan.

Terugblik 29 november

Locatiemanager Erik van der Heide kijkt terug op een boeiende en enerverende dag. “Het was een succesvolle dag waarbij we zowel persoonlijk kennis gemaakt hebben als samen met de werkzoekende hebben gekeken naar de mogelijkheden. Juist de combinatie van kennismaken, de cv check en het laten maken van een foto, werd als erg prettig ervaren.” Enkele reacties van bezoekers waren: ‘Dit heb ik nog niet eerder bij een potentiële werkgever meegemaakt.” en “Wat fijn dat er de tijd voor me wordt genomen”.

Driessen gaat de komende tijd hard aan de slag om werkzoekenden te plaatsen bij diverse opdrachtgevers. Kunt u als opdrachtgever ondersteuning gebruiken bij het invullen van uw vacatures? Onze medewerkers op zowel ons hoofdkantoor als onze locaties helpen graag om de juiste kandidaat voor u te vinden.

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de kennismakingsdag in Den Haag.

Foto 2 Foto 4

foto 6

foto 5

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.