Artikel
8 nov '11
8 november '11
2 min

PSV en Driessen maken ons Goed Doelpunt september bekend

Het gezamenlijke initiatief ‘ons Goed Doel’ van PSV en Driessen waarbij het doelpunt van de maand van PSV meteen een mooie bijdrage betekent voor een goed doel, levert ‘Scoren voor gezondheid’ € 2.500,- op. In totaal hebben 552 deelnemers hun stem uitgebracht op het doelpunt van de maand september. Op onsgoeddoel.nl kunt u nu weer stemmen op het doelpunt van oktober en meteen een goed doel steunen.

Scoren voor gezondheid

Scoren voor gezondheid is een project waarbij voetballers uit de Eredivisie kinderen van een basisschool aanzetten tot een gezonde(re) levensstijl. PSV heeft een actieve deelname in het traject waarbij kinderen 20 weken lang begeleid worden op het gebied van gezondheid en beweging. Driessen HRM maakt via de Driessen Foundation € 2.500,- over aan dit goede doel van PSV in the community.

Over ons Goed Doel

De mooiste doelpunten van PSV tellen vanaf nu dubbel! Driessen HRM en PSV presenteren samen ‘ons goed doel’. Voor elk doelpunt van de maand van PSV doneert de Driessen Foundation € 2.500,- aan een goed doel dat PSV in the community ook een warm hart toedraagt. Daarbij richten we ons vooral op doelen die voor kinderen/jongeren kansen creëren die ze anders niet zouden krijgen. Het doel wordt bepaald in overleg met de speler. Zo levert de speler die het beste uit zichzelf haalt ook iets op voor de mensen die daar niet altijd toe in staat zijn.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.