Artikel
22 sep '16
22 september '16
1 min

Prinsjesdag 2016: gevolgen voor HRM en PSA

Positieve geluiden uit Den Haag. Nederland staat er beter voor; hét onderwerp van afgelopen Prinsjesdag. Volgens de kabinetsplannen zijn er op meerdere fronten positieve berichten te geven.

Zo is er aanhoudend economisch herstel, zijn de overheidsfinanciën stabieler en hebben mensen weer (meer) vertrouwen in de toekomst. Graag informeren wij u met onze Prinsjesdag Special, waarin wij de belangrijkste nieuwe plannen van het kabinet en de gevolgen daarvan voor uw organisatie en medewerkers hebben samengevat.

Special

In de special ‘De Miljoenennota en het HRM-beleid’ zetten we de voorgenomen maatregelen op een rij die het HRM-beleid in brede zin raken. In de special ‘Miljoenennota en de Personeels- en Salarisadministratie’ zetten we kort de plannen op een rij die van belang zijn voor de personeels- en salarisadministratie. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit document, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0492 – 50 66 66. Wij zijn u graag van dienst!

Deze Prinsjesdag Special is samengesteld door Wendy Springvloet, HRM-consultant en Simon Schraven, coördinator outsourcing.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.