Artikel
25 apr '14
25 april '14
2 min

Ontmoet Driessen online

De Rijksoverheid schuift steeds meer taken naar gemeenten door, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van gemeentelijke websites steeds belangrijker wordt. Burgers willen zaken immers eenvoudig kunnen regelen. Maar ook in het onderwijs en de zorg is het hebben van een professionele website steeds belangrijker. Waar voorheen een eerste kennismaking vaak op het schoolplein of in de wachtkamer plaatsvond, gebeurt dat tegenwoordig steeds vaker online.

Online ontmoetingen in de praktijk
Bij Driessen is dat niet anders. Zo vindt de eerste ontmoeting met onze kandidaten bijna altijd online plaats. En ook bij het matchen van kandidaten voor vacatures bij opdrachtgevers in de publieke sector maken wij vrijwel altijd gebruik van online tools. Dit gaat namelijk snel en makkelijk en werkt in de praktijk vaak zelfs beter dan offline.

Klaar voor de toekomst
Om online ontmoetingen met onze kandidaten en organisaties in de publieke sector in de toekomst nog beter te faciliteren, hebben wij onlangs een nieuwe website gelanceerd. Via deze website kunnen kandidaten gemakkelijk vacatures zoeken en daar op reageren. Organisaties vinden er onder andere informatie over actuele thema’s en nieuws op het gebied van HRM en oplossingen om dagelijkse HRM-werkzaamheden te vereenvoudigen.

Goed bekend, persoonlijk contact
Hoewel je elkaar vaak online leert kennen, zijn wij ervan overtuigd dat je offline pas echt goed bekend met elkaar raakt. Daarom nodigen wij organisaties, flexibele medewerkers en kandidaten graag uit voor een persoonlijke kennismaking op een van onze locaties in Utrecht, Den Haag, Helmond, Groningen of Leeuwarden en vanaf medio mei in Amsterdam.

Benieuwd naar de nieuwe website? Neem een kijkje op www.driessen.nl.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.