Artikel
17 nov '15
17 november '15
2 min

Hoe verandert de rol van personeels- en salarisadministratie in het onderwijs?

Het etiket ‘mensenwerk’ is in het onderwijs zonder meer op zijn plaats. De vorming van jonge mensen tot toekomstige burgers en medewerkers is een grote maatschappelijke opdracht, die valt of staat met de kwaliteit van leraren en ondersteunend personeel. Strategisch HRM vervult daarbij een sleutelrol. Bent u benieuwd naar de ontwikkeling van strategisch HRM binnen de onderwijs sector? En dan meer specifiek naar de vraag hoe instrumenten in het vakgebied van personeels- en salarisadministratie deze ontwikkeling kunnen faciliteren?

Kennis wordt meer waard als je het deelt

Het jaar 2015 is een bewogen jaar op het gebied van wet- en regelgeving en ook voor het jaar 2016 staan de nodige wijzigingen en ontwikkelingen op stapel binnen het vakgebied van personeels- en salarisadministratie. Zoals u van Driessen HRM gewend bent, delen wij onze kennis en ervaring graag met u, zodat u deze weer kunt toepassen binnen uw eigen werk en dienstverlening.

PSA Kennisdag onderwijs – 26 november 2015

De najaarseditie van de PSA Kennisdag, speciaal voor personeels- en salarisadministratie professionals binnen het onderwijs, staat in het teken van de belangrijkste wijzigingen en ontwikkelingen in 2015 en 2016. Daarbij komt ook een doorkijk in de ontwikkeling van stuurinformatie in het onderwijs aan bod, de nut en noodzaak ervan en de specifieke rol die is weggelegd voor personeels- en salarisadministrateurs. In de middag vinden twee interactieve sessies plaats waar wij u graag bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van software en e-HRM voor organisaties die gebruik maken van de software van AFAS.

Wij nodigen u van harte uit om deze gratis PSA Kennisdag op 26 november 2015 in Helmond bij te wonen en kijken uit naar uw komst. Voor deelname kunt u zich aanmelden, eventueel samen met een collega. Voor meer informatie en voor de aanmelding kunt u op www.driessen.nl/psakennisdagen-onderwijs terecht.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.