Artikel
10 okt '13
10 oktober '13
2 min

Hardlopen voor het goede doel

Op zondag 13 oktober vindt de Marathon Eindhoven plaats. Zo’n 50 collega’s van Driessen HRM leggen diverse onderdelen af tijdens dit sportieve event. Daarbij hebben zij één doel voor ogen: het goede doel. Op het kantoor in Helmond konden bezoekers tijdens de open dag kiezen uit drie goede doelen.

Stichting Heppie

De meeste stemmen gingen naar Stichting Heppie, een stichting die kinderen blij maakt. In Nederland zijn namelijk duizenden kinderen voor wie het niet mee zit, doordat ze bijvoorbeeld niet meer thuis kunnen wonen of in armoede leven. Of omdat er sprake is van een stoornis zoals ADHD of autisme, waardoor ze soms sociaal worden uitgesloten. Voor deze kinderen organiseert  Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van ongeveer 450 vrijwilligers ruim 1700 kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar. Een onvergetelijke ervaring die het verschil kan maken in het leven van deze kwetsbare kinderen.

Maatschappelijk betrokken

Driessen ondersteunt dit initiatief vanuit de Driessen Foundation. De foundation is de basis waarop wij invulling geven aan het MVO-beleid. Tijdens de Marathon zullen de sportieve collega’s in totaal zo’n 1250 km afleggen. Per gelopen kilometer doneert de Driessen Foundation € 2,- aan Stichting Heppie.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.