Artikel
13 feb '15
13 februari '15
2 min

Marktplaats Banenplein Limburg

Marktplaats externe inhuur is een goed alternatief wanneer u op zoek bent naar een externe expert om een klus of opdracht te laten slagen. Banenplein Limburg is een van de organisaties die gebruik maakt van de totaaloplossing die Driessen biedt voor een online marktplaats die modulair is opgebouwd en wordt aangepast aan de huisstijl van de betreffende organisatie. Via de marktplaats krijgen intermediairs en ZZP’ers eerlijke kansen om een opdracht gegund te krijgen.

Banenplein Limburg

Banenplein Limburg (BPL) is een samenwerkingsverband tussen verschillende overheidsinstanties in de regio Noord en Midden Limburg. Deze organisaties werken al een aantal jaren samen met Driessen op het gebied van payrolling, werving & selectie, mobiliteit en de marktplaats. Sinds 1 januari 2015 kunnen organisaties aangesloten bij BPL hun aanvragen ten behoeve van flexibel personeel bij Marktplaats Banenplein Limburg indienen bij Driessen.

HR Service Center

Het HR Service Center is opgericht in samenwerking met Banenplein Limburg en Driessen om ondersteuning te bieden en te ontzorgen. Het HR Service Center faciliteert het digitale platform ‘Marktplaats Banenplein Limburg’, vanuit hier wordt vraag en aanbod van flexibel personeel bij elkaar gebracht, HRM-advies vergaard en wordt eenheid gecreëerd door aanwezigheid binnen de regio waar Banenplein Limburg actief is.

Marktplaats

De vacatures die de aangesloten organisaties indienen worden op een gezamenlijke site geplaatst. Via Marktplaats Banenplein Limburg worden de regels van de aanbestedingswet nageleefd en krijgen zowel Intermediairs als ZZP’ers gelijke kansen. Beide kunnen zich gemakkelijke en kosteloos inschrijven via deze site en krijgen de mogelijkheid om mee te bieden op (tijdelijke) opdrachten. Wanneer er een passende opdracht online staat, ontvangen zij een automatisch e-mail.

Lees meer over Marktplaats externe inhuur van Driessen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.