Artikel
20 nov '14
20 november '14
2 min

Een sprankelende avond voor flexibele medewerkers

Een inspirerende, feestelijke en informele avond, zo laat de Driessen All Stars Xperience zich het best omschrijven. Driessen HRM organiseerde onlangs tweemaal een event voor haar flexibele medewerkers.

De avond stond in het teken van kennismaking met contactpersonen en ontmoetingen met andere Driessen professionals, dit alles in informele sfeer. Maar bovenal werden de deelnemers geïnspireerd om hen zo in staat te stellen elke dag weer het beste uit zichzelf te halen en hun dromen te volgen

“Betrokken zijn bij al onze collega’s. Dat is waar wij voor staan.”

Tijdens de twee edities van het All Stars Xperience-event hebben ruim 400 flexibele medewerkers van Driessen HRM een geweldige avond mogen beleven. Een inspirerende avond met een heerlijk verrassingsdiner, muzikaal entertainment en de spraakmakende sprekers ruimtevaarder André Kuipers en cabaretduo Rob Urgert & Joep van Deudekom. Wij kijken terug op twee geslaagde avonden.

André Kuipers, astronaut en ambassadeur van de aarde

Ademloos hebben we zitten luisteren en kijken naar het verhaal van André Kuipers, het was fascinerend van begin tot eind. André nam ons mee langs zijn jarenlange weg vol uitdagingen om die ene droom te verwezenlijken: ruimtevaarder worden en uiteindelijk deelnemen aan een missie naar het internationale ruimtestation ISS. Hij vertelt over zijn bijzondere ervaring in de ruimte; een presentatie vol humor, interessante feiten en bijzondere verhalen. Wat ons als HRM’ers vooral is bijgebleven is de enorme gedrevenheid en toewijding voor zijn ‘vak’, dat gevoel houden we graag nog even vast!

Cabaretduo Rob Urgert & Joep van Deudekom

Naar aanleiding van hun gelijknamige boek ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’ ontwikkelden Rob Urgert en Joep van Deudekom een combinatie van quiz en theater over dit onderwerp. Het resultaat  is een interactieve quiz vol humor en wetenschap over wat een mens succesvol maakt. Door middel van humoristische fotovragen, filmpjes en experimenten leggen zij het publiek vragen voor die allemaal te maken hebben met de harde wetenschap achter succes. Wat hebben we moeten lachen! Maar stiekem ook wel een paar slimme tips meegekregen…

Benieuwd?

Wilt u ook graag de sfeer van deze Driessen All Stars Xperience zien, horen en voelen? In onderstaande film wordt een impressie weergegeven van deze avond.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.