Artikel
12 jul '13
12 juli '13
2 min

Driessen organiseert Summer School voor nieuwe collega’s

Analoog aan de Summer Schools van onze opdrachtgevers in het Voortgezet Onderwijs organiseert Driessen een Summer School voor de eigen nieuwe medewerkers. Deze collega’s worden momenteel geworven onder MBO/HBO schoolverlaters en zullen via een speciaal event worden geselecteerd voor de Summer School.

Per 1 september opent Driessen HRM een drietal nieuwe locaties in het land. Naast het hoofdkantoor in Helmond kunnen onze klanten en medewerkers uit de overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuursector voortaan ook terecht op de locaties in Den Haag, Utrecht en Leeuwarden. Tijdens de Summer School worden deze zomer in enkele weken tijd de nieuwe collega’s klaargestoomd om de ervaren Driessen-collega’s op de locaties te gaan ondersteunen. Voor schoolverlaters in het MBO/HBO is dit een mooie kans om op deze wijze snel aan een interessante baan te komen en de nodige werkervaring op te doen in deze tijd van alsmaar toenemende jeugdwerkloosheid.

Vele vacatures
Naast de vacatures voor de locatie-assistenten zijn wij op zoek naar nog zeker zo’n 20 andere nieuwe collega’s waaronder diverse (bijna) afgestudeerde HBO ICT’ers richting software engineering, informatica of applicatieontwikkeling. Voor hen organiseren wij al weer voor de 3e keer een interessant traineeship om in 1,5 jaar hun MCSD certificering te behalen. Op de website www.werkenbijdriessen.nl is het totaaloverzicht te vinden van alle vacatures.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.