Artikel
11 okt '16
11 oktober '16
3 min

Driessen Jaarcongres: SAMEN.SLIM.

Driessen organiseert het Jaarcongres inmiddels al vele jaren. Tijdens dit evenement is het mogelijk om collega’s uit de publieke sector te ontmoeten, te netwerken, kennis te maken of bij te praten met medewerkers van Driessen, maar vooral veel inspiratie op te doen tijdens de lezingen van interessante gastsprekers.

Nieuwe naam, hetzelfde concept

De afgelopen jaren is het Jaarcongres HRM een begrip geworden, een event waarbij wij steeds meer bezoekers mogen ontvangen. Niet alleen HRM’ers, maar ook meer leidinggevenden en directieleden uit de publieke sector bezoeken deze dag vol inspiratie. Vanwege deze bredere doelgroep gaat het congres vanaf dit jaar verder als het Driessen Jaarcongres.

SAMEN.SLIM.Jaarcongres sprekers

Dit jaar staat het Driessen Jaarcongres in het teken van SAMEN.SLIM. Werken aan een toekomstbestendige organisatie doe je samen. Door op een slimme manier krachten te bundelen en kennis en expertise uit te wisselen met elkaar kom je verder. Een win-win situatie creëer je namelijk alleen door samen slim te zijn.

Sprekers van niveau

De afgelopen jaren passeerden diverse interessante gastsprekers de revue. Van André Kuipers, Ruud Veltenaar, Claire Boonstra, Marc Lammers, Steven van Belleghem, Jaap Peters, Leo Bormans, Aukje Nauta, Jef Staes, Margriet Sitskoorn tot Erica Terpstra. Dit jaar zal Martijn Aslander, stand-up filosoof, ons laten zien dat er een totaal nieuwe kijk nodig is op de fundamenten van ons leven, zoals werk, school, zorg, overheid en management. Bioloog Patrick van Veen zal in zijn verhaal het thema Samen Slim vanuit de apenwereld bekijken en laat zien of we van nature samen slimmer kunnen worden.

In de middag zal Rico Schuijers, werkzaam als sportpsycholoog, laten zien hoe een team tot een topprestatie komt. Na vele topsporters te hebben begeleid op weg naar het EK, WK en de Olympische Spelen, laat hij zien wat er nodig is om samen een topprestatie te leveren. Tot slot hebben wij veelgevraagd spreker Mathieu Weggeman gevraagd om vanuit zijn ervaring te vertellen over hoe je professionals beter kunt laten samenwerken en je een collectieve flow in een organisatie krijgt.

Bent u er (weer) bij dit jaar?

Wij organiseren het Driessen Jaarcongres dit jaar op drie momenten, namelijk op 8 en 10 november op ons hoofdkantoor in Helmond en op 24 november bij de Fabrique in Utrecht. Wilt u dit evenement voor HRM’ers en leidinggevenden in de publieke sector ook niet missen? Meld u dan gratis aan via www.driessenjaarcongres.nl. Aanmelden is mogelijk tot 24 oktober, wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Tot in november?

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.