Artikel
6 mei '11
6 mei '11
1 min

Driessen HRM_Payroll wederom bij best geleide bedrijven van Nederland

Driessen mag zich wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Nadat Driessen eerder al toe trad tot de prestigieuze groep van best geleide bedrijven, is het dit jaar benoemd tot Requalified Winnaar.

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Driessen scoorde opnieuw hoog en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt. Vorig jaar mocht Driessen zich ook al scharen onder de Best Managed Companies van 2010.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Bekijk hier meer informatie over de Best Managed Companies 2011.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.