Artikel
3 okt '12
3 oktober '12
1 min

Driessen HRM_Payroll bouwt aan toekomst

Driessen maakt zich klaar voor de toekomst. Al sinds maart 2012 wordt er gewerkt aan uitbreiding van het huidige kantoorpand aan de Schootense Dreef. Deze uitbreiding wordt naast en aansluitend op het bestaande pand gerealiseerd. Op donderdag 27 september vond de eerste steenlegging plaats, waarmee een symbolisch startsein is gegeven voor de bouw.

Derde generatie
De eerste steen werd gelegd door de derde en jongste generatie van de Driessen familie. Uiteraard hielp Jan Driessen, oprichter en directeur van Driessen, zijn vier kleinkinderen waar nodig. Met het leggen van de eerste steen door de volgende generatie is het bestaan van het familiebedrijf voor de toekomst gewaarborgd. De steenlegging vond plaats onder luid applaus en toeziend oog van alle 175 medewerkers van de organisatie.

Uitbreiding
De werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van het nieuwe kantoorpand zullen nog enige tijd voortduren. In totaal wordt 3020 m2 aan het bestaande gebouw bijgebouwd. De oplevering van het pand staat gepland in maart 2013.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.