Artikel
30 dec '13
30 december '13
2 min

Driessen HRM verkozen tot beste zakelijke dienstverlener voor de overheid

Driessen HRM is de beste zakelijke dienstverlener voor de overheid. Dat blijkt uit de ranking ‘Werken voor de Overheid 2013’ van het platform PM Select. Driessen kwam als beste naar voren uit een onderzoek uitgevoerd door TNS Nipo onder meer dan 1.000 overheidsprofessionals in opdracht van Public Mission (PM).

Onderzoek

Jaarlijks onderzoekt PM de klanttevredenheid van professionals werkzaam binnen het publieke domein over externe adviseurs. Meer dan 1.050 overheidsprofessionals die in het afgelopen jaar direct betrokken zijn geweest bij de inhuur van consultants hebben meegedaan aan het onderzoek. Werken voor de Overheid kent zes categorieën: Bestuur & Organisatie, HRM, Opleiding & Training, Financial Consulting, ICT en Ruimtelijke Ordening & Wonen. De ranking bevat alleen adviesbureaus die meer dan 15 beoordelingen hebben ontvangen.

De top 20 zakelijke dienstverleners voor de overheid 2013:


Flinke sprong

Driessen HRM een flinke sprong heeft gemaakt van een gedeelde tiende plaats in 2012 naar een bovenste plek dit jaar. De verbreding van de dienstverlening die Driessen de laatste jaren ingezet heeft is daar waarschijnlijk mede de oorzaak van. Jeroen Driessen “we hebben in de afgelopen jaren veel nieuwe oplossingen ontwikkeld voor organisaties in de publieke sector. We hebben ons als doel gesteld om organisaties in de publieke sector het beste uit mens én organisatie te kunnen laten halen. Dat doen we door – kortgezegd – samen met organisaties in de publieke sector te zorgen voor de juiste mens op de juiste plek, met een correct salaris en helder contract. En als het even kan maken we dat eenvoudiger met onze eigen e-HRM oplossingen.”

Interview Jeroen Driessen in PM Select

Naar aanleiding van de verkiezing tot beste zakelijke dienstverlener verscheen in het magazine PM Select een interview met Jeroen Driessen, directielid van Driessen HRM, over HRM-dienstverlening aan de overheid. Bekijk het interview als pdf.

Meer informatie over de dienstverlening van Driessen vindt u op www.driessen.nl.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.