Artikel
22 dec '14
22 december '14
2 min

Driessen HRM steunt Serious Request met uniek nummer van Guus Meeuwis

Driessen HRM steunt al enkele jaren Serious Request, het jaarlijkse event van 3FM en het Rode Kruis om geld op te halen voor een ‘stille ramp’. Dit jaar heeft Driessen via de 3FM veiling, waarvan de opbrengsten gaan naar Serious Request, €6.550,- gedoneerd voor een nummer op maat door Guus Meeuwis. Het nummer zal binnenkort verschijnen en zal worden opgedragen aan de 15.000 vaste en flexibele medewerkers die via Driessen aan de slag zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector.

Mensen maken het verschil

Bij Driessen zijn we er van overtuigd dat mensen het verschil maken, zeker in de publieke sector. Via het nummer dat Guus Meeuwis gaat maken willen we de waardering uitspreken voor de 15.000 mensen die nu via ons aan de slag zijn in allerlei functies binnen de publieke sector. Zij maken het verschil voor heel veel mensen in Nederland en wij weten hoe belangrijk hun werk is.

Donderdag op vrijdagnacht was Bas van Leeuwen, medewerker van Driessen HRM, live in de uitzending om namens Driessen de donatie en de keuze voor het nummer op maat van Guus Meeuwis toe te lichten.

Audiofragment

Luister naar het 3FM audiofragment over Driessen HRM en het nummer op maat door Guus Meeuwis

SR2014

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.