Artikel
4 feb '14
4 februari '14
1 min

Driessen HRM opent deuren in Groningen

Na een succesvol 2013 met het openen van de locaties Den Haag, Leeuwarden en Utrecht, opent Driessen vandaag de deuren van haar nieuwe locatie. Vanuit de nieuwe locatie in Groningen, gelegen aan de boomrijke singel aan de rand van het oude centrum, bieden wij ook hier professionele ondersteuning voor onze opdrachtgevers, kandidaten en flexibele medewerkers.

Professionele hulp
Of u nu op zoek bent naar de juiste kandidaat voor uw organisatie of zelf op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze collega’s helpen u graag. Net als bij de andere locaties is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze professionele ruimtes. In deze ruimtes kunt u terecht voor zakelijke ontmoetingen zoals vergaderingen, brainstormsessies of bijeenkomsten met bijvoorbeeld uw relaties of collega’s.

Waar te vinden?
De locatie in Groningen is gevestigd aan de Ubbo Emmiussingel 21. Bent u in de buurt? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek! Binnenkort vindt u onze diensten ook in het centrum van Amsterdam.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.