Artikel
21 jan '15
21 januari '15
2 min

Driessen HRM en Tasper ontwikkelen samen IKB-oplossing

In toenemende mate is flexibilisering van arbeidsvoorwaarden een belangrijk thema voor organisaties in de publieke sector. De invoering van individuele keuzebudgetten is een gevolg hiervan. Om hier een passende oplossing voor te bieden heeft Driessen de handen ineengeslagen met Tasper, specialist op het gebied van flexibele arbeidsvoorwaarden. Door de kennis en diensten van Driessen te combineren met de technologie van Tasper en AFAS biedt Driessen haar klanten een nieuwe e-HRM oplossing: de Driessen BudgetManager.

“In vrijwel alle voor ons relevante cao’s zijn of worden afspraken gemaakt over de invoering van keuzebudgetten. Onze klanten zoeken een passende e-HRM oplossing voor dit soort nieuwe arbeidsvoorwaarden”, zegt directeur Michaël Munnich van Driessen HRM. “Keuzevrijheid is een mooi gegeven maar voegt alleen waarde toe als zo’n flexibele arbeidsvoorwaarde goed wordt gecommuniceerd en beheersbaar wordt uitgevoerd. Daarvoor heb je een solide HR-administratie nodig en een gebruiksvriendelijke keuzemodule voor medewerkers. Met de selectie van Tasper halen we een superspecialist in huis op het vlak van keuzesystemen.”

Samen sterker

“Op advies van AFAS zijn we eens met elkaar gaan praten”, vervolgt Jeroen Krosse, directeur bij Tasper. “AFAS kende de behoefte van Driessen en was al bekend met de kwaliteit van ons werk bij AFAS-klanten. Vanuit Tasper werden we direct gegrepen door de bedrijfscultuur en ondernemende energie bij Driessen. Wat een passie voor HRM en ondernemen in de publieke sector! Tasper is in de achterliggende jaren vooral actief geweest in de grootzakelijke markt. Door onze kennis en ervaring te combineren met die van Driessen stellen we klanten van Driessen in staat om op een hele adequate manier invulling te geven aan de cao-vernieuwingen”.

Over Tasper

Tasper is met haar producten en diensten al ruim 15 jaar specialist in flexibele arbeidsvoorwaarden. Met een focus op de vorming van persoonlijke keuzebudgetten voor flexibiliteit op het terrein van verlof, verzekeringen, mobiliteit, opleiding en duurzame inzetbaarheid. Onder meer grote werkgevers als ING Bank, Nuon en Reclassering Nederland maken gebruik van de e-HRM software van Tasper. Totaal werken er meer dan 150.000 medewerkers met de keuzesystemen van Tasper. Tasper is sinds 2011 certified partner van AFAS. 

Ga voor meer informatie over Tasper naar www.tasper.nl.

DSC_0027-2  

Links directeur Michaël Munnich van Driessen HRM en rechts Jeroen Krosse, directeur bij Tasper.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.