Artikel
5 jun '14
5 juni '14
2 min

Driessen HRM en AFAS tekenen vernieuwd partnership

Maandag 19 mei is door Driessen HRM en AFAS een hernieuwde partnerovereenkomst getekend. Driessen en AFAS werken als partners al enige jaren zeer goed samen. Het intensiveren van het partnership lag dan ook voor de hand. Met de hernieuwde partnerovereenkomst zijn Driessen en AFAS een nog intensievere samenwerking overeengekomen in de sector overheid en wordt de samenwerking verbreed in de sectoren onderwijs en zorg.

Unieke dienstverlening
Michaël Munnich, directeur van Driessen HRM geeft aan: Wij maken al 9 jaar naar volle tevredenheid gebruik van de ERP- en HRM-software van AFAS, zowel voor onszelf, als voor onze klanten. Met gebruik van AFAS, aangevuld met onze eigen E-HRM Software kunnen wij onze klanten voorzien van een unieke dienstverlening die past bij de praktijk binnen de overheid, het onderwijs en de zorgsector.

Toegevoegde waarde
Leo Koppelaar, directeur sales bij AFAS geeft aan: Driessen is voor ons een belangrijke partner in de publieke sector. Zij verlonen al enkele jaren naar volle tevredenheid, tienduizenden loonfuncties met de HRM/payroll module van AFAS. De kwaliteit die Driessen als HRM-dienstverlener levert is een mooie aanvulling op onze dienstverlening en biedt extra toegevoegde waarde voor onze klanten. De samenwerking is een win-win situatie voor beide partijen.

Over Driessen
Driessen biedt professioneel HRM-advies en ondersteuning met een persoonlijke aanpak aan organisaties in de publieke sector. Driessen brengt mens en werk bij elkaar, zorgt voor inzicht en informatie via een heldere administratie en maakt HRM werkzaamheden eenvoudiger met software die aansluit bij de praktijk.

Over AFAS
AFAS ontwikkelt softwareproducten voor het bedrijfsleven en de publieke sector. AFAS automatiseert administratieve processen van organisaties uit alle branches met een zeer compleet en modern (online) softwarepakket. De pijlers kwaliteit en visie stellen de softwareleverancier in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, waardoor organisaties administratieve efficiencyslagen kunnen maken.

Michaël Munnich (links) en Leo Koppelaar (rechts) ondertekenen het vernieuwde partnership

Ondertekening partnership Driessen en AFAS

 

 

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.