Artikel
17 feb '12
17 februari '12
2 min

Driessen en de AVS tekenen samenwerkingovereenkomst

Driessen en de AVS hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten op gebied van HRM-vraagstukken, waarbij beide partijen kunnen profiteren van elkaars kennis en kunde om zo de onderwijssector nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor de 5.500 leden van de AVS is een speciaal HRM-pakket ontwikkeld.

Flexibele schil
De belangrijkste diensten die Driessen de onderwijssector levert, richten zich op het leveren van HRM-kennis op maat en een optimale inrichting en inzet van een ‘flexibele schil’. Deze schil bestaat onder andere uit ZZP’ers, medewerkers met een tijdelijke aanstelling, uitzendkrachten en payroll-medewerkers.

Door onzekerheid over financiering, de terugtrekkende rol van het Vervangingsfonds, krimpende groei van het aantal leerlingen en groeiende krimp van het aantal leerkrachten wordt een goede inrichting van de flexibele schil steeds belangrijker. Een goede inrichting bespaart kosten en minimaliseert risico’s

AVS voordeelpakket
De samenwerking met de AVS heeft geresulteerd in de samenstelling van een voordelig dienstenpakket speciaal voor AVS-leden:
–    Gratis flex-scan, analyse flexibele schil
–    Payrolling met scherp AVS-tarief
–    Beheer van vervangingspools
–    ZZP-contractmanagement

Meer informatie
Alle informatie over de samenwerking tussen Driessen en de AVS staat op www.driessen.nl/avs. AVS-leden kunnen daar ook een gratis flex-scan aanvragen om inzicht te krijgen in de arbeidsrechtelijke risico’s en kosten van hun flexibele schil.

Download leaflet HRM ondersteuning speciaal voor AVS-leden

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.