Procesmanagement is een opkomend fenomeen en bedrijfssoftware kan hierin een belangrijke rol spelen. Voor veel organisaties is procesgericht ‘denken en doen’ dan ook een belangrijke ontwikkeling. Het blijven doorontwikkelen van bedrijfsprocessen en het volledig benutten van software klinkt voor de hand maar blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

Haal meer uit de e-HRM software van AFAS

In deze whitepaper geven we antwoord op de vraag: hoe borgen organisaties dat zij het maximale uit de e-HRM software van AFAS halen? We zoomen hierbij in op functioneel beheer en hoe het beheren en ontwikkelen ook op andere manieren kan. Daarnaast delen we resultaten uit een onlangs uitgevoerd onderzoek. Zo bevestigt een grote meerderheid van de respondenten dat de organisatie waarvoor zij werken meer kan halen uit de systemen waarmee zij werken.

Business Proces Management (BPM) en workflowmanagement

Hoogleraar prof. dr. Reijers geeft zijn mening over Business Proces Management (BPM) en workflowmanagement. Zijn processen binnen organisaties nu echt zo uniek? En is werken met standaard software nu wel of niet slim?

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper van 13 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • Efficiënter werken door meer uit bestaande systemen te halen.
  • AFAS: het ontwikkel en beheer dilemma (onderzoek).
  • Expert Hajo Reijers over Business Proces Management: “Uw organisatie is niet uniek”.