Het duurzaam in beweging krijgen van medewerkers blijft voor veel HRM’ers en lijnmanagers een uitdaging. Deze whitepaper geeft inzicht in de voor- en nadelen van een mobiliteitsdienstverband voor organisatie en medewerker.

Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid de randvoorwaarden te bieden voor medewerkers om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast bied je als goed werkgever aandacht en ondersteuning aan de medewerker op het gebied van inzetbaarheid en ontwikkeling. Maar wat nu als de medewerker en jouw organisatie uit elkaar lijken te groeien? Of er door de ontwikkeling van jouw organisatie geen passende plek meer is voor je medewerker? Dan heb je als goed werkgever ook de taak om op een verantwoordelijke manier afscheid te nemen van elkaar.

Deze whitepaper is bedoeld voor leidinggevenden en HR-functionarissen binnen de (semi-)publieke sector die meer willen weten over de mogelijkheden van een mobiliteitsdienstverband en hoe zij hun medewerker(s) kunnen motiveren en activeren gebruik te maken van deze ‘van werk naar werk-mogelijkheid’ welke leidt tot meer werkgeluk.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper van 14 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • Het mobiliteitsverband.
  • De voor- en nadelen volgens kandidaten.
  • De voor- en nadelen volgens lijnmanagers en HR-functionarissen.
  • Hoe een medewerker te stimuleren om te kiezen voor een mobiliteitsdienstverband.
  • En wat zijn de kosten.