Medewerkers zijn op afstand, maar als organisatie wil je dichtbij zijn. Deze whitepaper voorziet je van concrete handreikingen om hiermee om te gaan, in verbinding te blijven en medewerkers de juiste aandacht te geven.

Al een jaar zitten we in een crisis waarvan we nooit gedacht en gehoopt hadden dat deze zo lang kon gaan duren. Meer dan ooit zijn organisaties en medewerkers uitgedaagd om hun veerkracht en wendbaarheid te laten zien. En meer dan ooit staan HR en leidinggevenden voor nieuwe vraagstukken. Want wanneer werken verandert, verandert dat ook de wijze waarop we naar het werk kijken.

In deze whitepaper geeft onze nieuwste lichting HR trainees een frisse blik op deze situatie; een situatie waarin HR ook op afstand dichtbij wil en moet staan. Onze trainees geven kleur aan diverse onderwerpen waar we als HRM’ers de afgelopen tijd bij stil hebben gestaan.

Ze benaderen grote vraagstukken als leiderschap op afstand en het flexibel inzetten van werk en medewerkers op hun eigen manier. Ze grijpen terug naar relevante data, wetenschappelijke literatuur en vernieuwende inzichten. We hopen jou met deze whitepaper te inspireren om aandacht voor medewerker te houden ondanks de afstand.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper van 17 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • Flexibel werkgeverschap in crisissituatie.
  • Wat kan een leidinggevende doen aan het welzijn van medewerkers op afstand?
  • Nieuwe werkelijk vraagt om een nieuwe manier van leidinggeven.
  • Thuiswerken: werkt dat wel?
  • Werkgeluk tijdens en na de corona-pandemie.
  • Wendbaarheid in organisaties en medewerkers, wat vraagt dat?