Zijn medewerkers het belangrijkste kapitaal van organisaties in de publieke sector? Indien het antwoord ja is, dan moet de ontwikkeling van medewerkers een belangrijk aandachtspunt zijn. Want een organisatie kan alleen presteren als medewerkers zich blijven ontwikkelen. En daarvoor is het meten, vastleggen, faciliteren en beheren van leer- en ontwikkelactiviteiten nodig.

Aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers

In deze whitepaper nemen we u mee in trends en ontwikkelingen op het gebied van leren. Dit doen we onder andere op basis van resultaten uit een onderzoek dat we onlangs hebben uitgevoerd rondom het thema ‘Van ontwikkelen naar presteren’. Zo blijkt onder andere dat slechts een kwart van de respondenten actueel inzicht heeft in de talenten en prestaties van de medewerkers en het management. Gelukkig zijn er mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Trends in leren

Ook de trends die de aankomende jaren van grote invloed zijn op leren en presteren komen aan bod. Van micro leren, outcome-based leren en verpersoonlijking tot gamification. Zorgorganisatie Opella vertelt u over hun aanpak rondom het leren en ontwikkelen van medewerkers en de rol die een Learning Management Systeem (LMS) hierin speelt.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper van 12 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • Trends in leren: techniek heeft de toekomst.
  • Het werken met een integraal leermanagementsysteem (Learning Management Systeem of LMS).
  • De ervaring van Zorgorganisatie Opella met een leer- en ontwikkelplatform.