Welke trends en thema’s bepalen jouw HR-agenda in 2023? In deze whitepaper van Trends in HR krijg je inzicht in de laatste trends én thema’s die invloed hebben op het werk van HR-professionals. Het verrast je waarschijnlijk niet dat niet alle ontwikkelingen nieuw zijn voor HR. Toch zijn ze vanwege de maatschappelijke en economische invloeden van belang om (verder) mee aan de slag te gaan.

Het HR-domein is ontzettend in beweging, zowel het vak zelf als waar HR zich op dit moment op moet focussen. Het lijkt soms wel of alles om aandacht vraagt. De kunst is om dan te kijken naar waar je impact kunt maken en voor jezelf te bepalen hoe je HR in jouw organisatie vorm gaat geven in een wereld die continu in beweging is.

HR trends en ontwikkelingen voor 2023

Belangrijk is om te weten welke HR trends en ontwikkelingen je daarbij in ogenschouw moet houden om zo de juiste keuzes te maken. Na het lezen van de whitepaper ben je op de hoogte van de 3 belangrijkste trends voor HR én de top 5 thema’s die het HR-vak – volgens HR-professionals zelf – gaan domineren in 2023.