In tegenstelling tot wat we hadden verwacht, hebben we nog steeds te maken met een krappe arbeidsmarkt. Dit komt mede doordat er momenteel weinig mensen actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Tegelijkertijd is de vraag naar personeel juist hoog. Er zijn nog nooit zo veel actuele vacatures geweest. Deze schaarste is ook voelbaar in de publieke sector.

Naast de krapte op de arbeidsmarkt vraagt de vergrijzing van het personeelsbestand bij organisaties binnen de publieke sector om instroom van jong talent. En hierbij is het noodzakelijk dat je je als werkgever onderscheidt. Maar hoe onderscheid je je als organisatie en wat vindt de jongere generatie nu echt belangrijk in een baan? Wat moet een werkgever uit de kast trekken om jong talent aan zich te binden?

De nieuwe generatie

Om antwoorden te krijgen op deze vragen geeft de nieuwe lichting HRM-trainees van Reijn inzichten en visie over diverse onderwerpen die hieraan verbonden zijn. Ze grijpen terug naar relevante data, wetenschappelijke literatuur en geven hun eigen visies en inzichten.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper van 20 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • De bedrijfscultuur als bindingsmethode.
  • Wat voor manier van leidinggeven sluit aan bij de Millennials?
  • Een leven lang ontwikkelen: groei en ontwikkeling.
  • Vaarwel van 9 tot 5 op kantoor. Hallo hybride werken.
  • Maatschappelijk ondernemen brengt jongeren in beweging.
  • De brug tussen generaties.