Artikel
29 jan '15
29 januari '15
2 min

Rabobank informeert flexibele medewerkers Driessen over mogelijkheden hypotheek

Nadat de woningmarkt jaren vrijwel op slot heeft gezeten, zien we dat deze weer langzaam aantrekt. Het aantal verkochte huizen neemt toe en de woningmarkt biedt mooie kansen. Ook voor flexibele medewerkers. Om hen van alle mogelijkheden op de hoogte te brengen, zijn Rabobank Helmond en Driessen HRM onlangs een samenwerking gestart.

Alle medewerkers van Driessen kunnen met vragen over de mogelijkheden bij het kopen van een huis contact opnemen met Hans van Gogh, Financieel Adviseur bij Rabobank Helmond. Hans is bekend met de verschillende contractvormen bij Driessen en informeert medewerkers in de oriënterende fase in een gratis gesprek.

Kansen voor flexibele medewerkers

Hans van Gogh: “Als Financieel Adviseur hoor ik vaak signalen als ‘Ik heb geen vast contract, dus ik kan geen hypotheek krijgen’. Gelukkig is dit al jaren niet meer het geval en zijn er ook voor medewerkers met een flexibel dienstverband mogelijkheden. Graag help ik de flexibele medewerkers van Driessen in de oriënterende fase op weg. Om te berekenen hoeveel iemand maximaal kan lenen, bepalen we mede op basis van de laatste drie jaaropgaven het gemiddelde inkomen. Daarbij kan elk dienstverband gedurende de laatste 3 jaren relevant zijn. Wat we ook nodig hebben, is een werkgeversverklaring en deze kan Driessen verstrekken. Op basis van de financiële situatie maak ik een inschatting van de maandlasten die bij de wensen van de medewerker horen en licht ik het verloop van een hypotheekadvies bij de Rabobank en de bijbehorende kosten en stappen die worden doorlopen toe. Indien gewenst breng ik de medewerker vervolgens voor een adviesgesprek in contact met een Financieel Adviseur van een lokale Rabobank in de regio waar de (toekomstige) woning van de medewerker staat.”

Starterslening (TIP)

Speciaal voor starters en afhankelijk van de gemeente waar de medewerker een woning wil kopen, kan gebruik worden gemaakt van de ‘starterslening’. Deze renteloze lening wordt door veel gemeenten verstrekt en kan een oplossing zijn om een droomwoning aan te kunnen kopen.

Gratis persoonlijk advies

Flexibele medewerkers die meer informatie willen over hun kansen op de huizenmarkt kunnen vrijblijvend contact opnemen met financieel adviseur Hans van Gogh van Rabobank Helmond. Nadat hij medewerkers in de oriënterende fase op weg heeft geholpen, brengt hij hen (indien gewenst) in contact met de financieel adviseur van de lokale Rabobank, zodat zij in hun woonplaats persoonlijk verder worden geholpen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.