12 talentvolle fotografen kijken door hun lens naar mensen die werken in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur. Hun beelden laten zien hoe deze mensen onze maatschappij elke dag een beetje mooier en een beetje gelukkiger maken. Dit verzameld werk levert een uniek kunstfotografieboek op. Laat je verrassen door de bijzondere invalshoeken en laat je inspireren door het betekenisvolle werk dat mensen in de publieke sector elke dag doen.

De docent die Farzad weer een toekomstdroom geeft, de vrouw die een veilige ontmoetingsplek verzorgt voor Fabiola en meer gevluchte trans personen, kunst dat voor ons allemaal iets anders betekent en de verzorgers die Margot een zo normaal mogelijk leven geven. Slechts een greep uit het vele betekenisvolle werk dat er wordt verricht door mensen in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur.

Het fotografieboek stelt Driessen in beperkte oplage kosteloos beschikbaar voor HRM, bestuur, directie, management, leidinggevenden en inkoop in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuursector. Breng, samen met ons, de mensen in de publieke sector een ode en vraag nu een exemplaar aan.

Slechts een beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij.

Bij het aanvragen van het kunstboek ontvang je gratis een mini-onderzoekspublicatie met daarin de resultaten van ons langlopende onderzoek naar werkgeluk.

Vraag het kunstboek Betekenisvol werk in beeld kosteloos aan

En laat je verrassen en inspireren door de bijzondere invalshoeken.

KUNSTBOEK AANVRAGEN