Artikel
17 okt '12
17 oktober '12
3 min

Jaarcongres HRM: interessante gastsprekers over prestaties

Op 22 november aanstaande organiseert Driessen HRM_Payroll de derde editie van het Jaarcongres HRM. Dit ‘goed bekend event’ voor relaties van Driessen staat dit jaar volledig in het teken van prestaties. In de natuurlijke omgeving van de Apenheul te Apeldoorn geven bijzondere gastsprekers hun visie op het fenomeen ‘presteren’. Serieus, maar ook regelmatig met een knipoog.

Midas Dekkers
Presteren, zit het in de aard van het beestje? Daar komen we achter tijdens de lezing van bioloog Midas Dekkers. Zijn interesse voor dieren bloeide op tijdens zijn studie in Amsterdam, zijn interesse voor mensen werd gewekt in het ouderlijk café. Meestal heeft Midas Dekkers het over de raakvlakken tussen beide. Omdat die nogal merkwaardig zijn valt hierbij regelmatig wat te lachen. En, voor u het weet heeft u er ook echt iets van opgestoken.

André de Waal
André de Waal is één van de gastsprekers die zich in het dagelijks leven als consultant en onderzoeker richt op strategisch prestatiemanagement en excellerende organisaties. Hij heeft ruim 220 artikelen en 22 managementboeken op zijn naam staan op het gebied van prestatiemanagement, high performance organizations (HPO’s) en organisatieverbetering. Tijdens zijn lezing zal hij dieper in gaan op het fenomeen presteren en laten zien dat presteren mensenwerk is.

Marco Schreurs
Marco Schreurs schreef samen met Simon van der Veer het boek ‘Animal Firm’. In deze glansrijke tegenhanger van Orwells klassieker de ‘Animal Farm’ beschrijven de auteurs op inspirerende wijze hoe gedrag uit de dierenwereld kan worden ingezet om een high performance organisatie te creëren. Marco Schreurs neemt u tijdens zijn lezing mee om het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven te halen.

Nic Huiskes
Heeft werving & selectie via social media de toekomst? Op die vraag geeft gastspreker Nic Huiskes, Research Consultant gespecialiseerd in HR-dienstverlening bij het gerenommeerde onderzoeksbureau TNS Nipo, antwoord. Hij deed uitgebreid onderzoek naar de rol van social media binnen het wervings- en selectieproces door HRM’ers.

Jelle Kuiper
Uit een onderzoek naar prestaties in de publieke sector, dat Driessen in samenwerking met TNS Nipo uitvoerde, blijkt dat 30% van de werkenden in de publieke sector geen waardering voor geleverde prestaties krijgt. Kunt u zich hierin vinden? Jelle Kuiper, cabaretier en theatermaker, legt deze en andere opmerkelijke resultaten uit het onderzoek voor aan het publiek. Hij maakte verschillende cabaretvoorstellingen waarmee hij succesvol door Nederland toerde.

Berthold Gunster
Berthold Gunster is grondlegger van de Ja-maar filosofie. In 1996 had Berthold Gunster het idee om onder de titel Ja-maar® een interactief theater- annex trainingsprogramma te maken. Een mengeling van cabaret, theater, lezing en interactie met het publiek rondom het thema ‘ja-maar’. Een kleine tien jaar later volgt het boek ‘Ja-maar wat als alles lukt?’. Inmiddels is zijn vijfde boek gepubliceerd en heeft Berthold Gunster met zijn filosofie al duizenden mensen geïnspireerd.

Armand Schreurs
Poppenspeler, cabaretier en komiek Armand Schreurs geniet inmiddels grote bekendheid in België en Nederland. Waar Armand Schreurs optreedt is het lachen geblazen. Hij verrast bezoekers tijdens het Jaarcongres met zijn unieke humor.

Aanmelden
Wij organiseren het Jaarcongres HRM speciaal voor al onze relaties. U kunt zich gratis aanmelden voor het Jaarcongres HRM. Inmiddels hebben al bijna 250 relaties zich aangemeld, hierdoor zijn er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is nog mogelijk tot 5 november aanstaande, maar wees er snel bij, want vol is vol! Wij hopen u te mogen begroeten op donderdag 22 november.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.