Artikel
3 jun '13
3 juni '13
1 min

Inspiratiesessie Onderwijs

De professionele en ambitieuze schoolorganisatie, dat is waar het de komende jaren om draait volgens de nota "Werken in het onderwijs" van het Ministerie van Onderwijs. Digitalisering speelt daarin een belangrijke rol. In de klas omarmen leraren en leerlingen innovaties en maken dagelijks gebruik van moderne technologieën en leermiddelen.

De eerste stap naar een professioneel schoolbestuur is dan ook het optimaliseren en digitaliseren van administratieve en organisatorische processen. Veel processen rondom HRM, de salarisadministratie en de financiële afdeling zijn tijdrovend. Digitalisering van deze processen maakt het werk een stuk efficiënter en zorgt tegelijkertijd voor professionalisering van uw organisatie.

Maar hoe zit het met de digitale ontwikkeling van het schoolbestuur? Worden alle mogelijkheden benut om medewerkers professioneel te ondersteunen? Hoe pakt u dit aan en waar begint u?

Graag nodigen wij u, samen met een collega binnen uw vakgebied, uit voor de bijeenkomst “Praktisch op weg naar professioneel schoolbestuur!” op dinsdag 11 juni 2013 bij AFAS in Leusden.

Bekijk het volledige programma en schrijf u gratis in voor de inspiratiesessie Onderwijs.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.